Agent: Nije istina da Schumacher može hodati

Demantovala informacije njemačkih medija

Agent: Nije istina da Schumacher može hodati

Agent Michaela Schumachera Sabine Kem demantovala je navode da je sedmostruki šampion Formule 1 u stanju da hoda i podiže ruke.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija u njemačkim medijima da je Michael sve bolje i da može hodati i dizati ruke, ali ipak to nije istina.

"Nažalost, moram da demantujem tave informacije, pošto su apsolutno netačne. Također, takve informacije su veoma neodgvorne kada imate u vidu težinu njegovih povreda. Privatnost je trenutno jako važna za Michaelovu porodicu", rekla je Kem.

Podsjetimo da će se za par dana navršiti tačno dvije godine kako je Michel Schumacher imao nesreću na skijanju i otkad je njegovo zdravstveno stanje veoma loše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.