Alonso: Nadam se kako ćemo biti bolji u nastavku sezone

Nakon nekoliko loših vikenda za njega

Alonso: Nadam se kako ćemo biti bolji u nastavku sezone

E. Ganibegović

Fernando Alonso se nada boljoj utrci u Japanu, pošto je imao nekoliko lošijih vikenda iza sebe.

Poznato je kako Alonso nije završio utrke u Belgiji i Italiji, a i Singapuru je bio žrtva udesa na startu. U Maleziji je napravio loš rezultat i tak ozavršio na 11. poziciji, dok je njego timski koelga Stoffel Vandorme zauzeo sedmo mjesto. 

"Nekoliko teških utrka iza mene, ali se opet veselim novoj vožnji kao i radi sa inžinjerima kako bi okrenuli situaciju", rekao je Fernando, pa zatim dodao:

"Osjećao sam da smo imal ibrznu u bolid, a Stoffel je to i dokazao. Međutim nismo imali mnogo sreće. Problemi na startu utrke su nas koštali osvajanja bodova kojima smo se nadali."

"Naporno ćemo raditi tokom vikenda kako zbog japanskog partnera tako i navijača. Nadam se kako ćemo biti bolji nego prije", istakao je Alonso. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi