Alonso: Pozitivan sam uoči vikenda, nadam se bodovima

Vozač McLarena optimističan

Alonso: Pozitivan sam uoči vikenda, nadam se bodovima

E. Ganibegović

Vozač McLarena, Fernando Alonso vjeruje kako na VN SAD-a može da dođe do bodova.

Španski vozač u posljednjim utrkama nije stizao do bodova, međutim sada je prije utrke u Austinu poptilično optimističan i nada se dobrom rezultatu.

Alonso je prethodne godine bio fantastičan u Austinu, i zauzeo je visoko peto mjesto.

Sada je mišljenja kako imaju bolid kojim mogu ući u top 10, a to nije nemoguće s ozbirom kada se pogleda McLarenova solidna forma u zadnjih nekoliko utra.  

"Volim provoditi vrijeme u SAD. Imam lijepe uspomene iz Austina. Nadam se kako u Austinu možemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Mišljenja sam da možemo osvojtii bodove ako sve bude u redu. Mnogo toga moramo uzeti u obzir, jer na ovoj stazi se posljednjih godina odvijala prava drama. Pozitivan sam uoči vikenda i nadam se da možemo izvući maksimum", izjavio je Alonso.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije