Alonso prespavao u bolnici zbog potresa mozga

Bio dezorijentisan nakon udaraca u ogradu

Alonso prespavao u bolnici zbog potresa mozga

Fernando Alonso je tokom jučerašnjeg izlijetanje zaradio ipak balži potres mozga, pa je ostao u bolnici i preko noći. K

ako kažu u McLarenu, dezorijentisan nakon udarca pa je prespavao u bolnici preko noći iz predostrožnosti.

"Pojedini mediji su objavljivali neke informacije koje nisu bile tačne. Ovo je bila jedna od onih nesreća koje se dešavaju tokom testiranja. Bolid nije bio previše oštećen, ali smo morali odraditi određene provjere po pitanju mjenjača  i motora što oduzima mnogo vremena pa smo se odlučili povući sa staze ranije nego što smo planirali", pojasnio je šef ekipe McLarena Eric Boullier, koji je još dodao:

"Fernando je nakon udarca bio dezorijentisan. Ostao je u bolnici preko noći iz predostrožnosti jer su takve stvari normalne kod potresa mozga".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.