Berger: Alonso može do naslova sa McLarenom

Austrijanac vjeruje u Španca

Berger: Alonso može do naslova sa McLarenom

Gerhard Berger je vozio u svojoj karijeri za velike ekipe. Bio je u Ferrariju, McLarenu, vraćao se u Ferrari, karijeru je zaključio kao vozač Benettona.

On čvrsto vjeruje da će Fernando Alonso svoju zaključiti u McLarenu. I ne samo to, već je Berger mišljenja kako će Alonso osvojiti i naslov prvaka.

"U McLarenu su bili svjesni kako će na početku ići teže, pogotovo za Alonsa, ali vjerujem da će nakon
toga on biti sve brži i brži. Radi se vozaču ekstremnih kvaliteta i zato mislim da on ima mogućnost osvajanja titule jer za takvog vozača su dvije titule premalo.  Način na koji vozi, njegov instinkt. On je sposoban za više. Vjerujem da sa McLarenom može više" mišljenja je Berger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.