Bianchi bi mogao biti prebačen u Švicarsku

Oporavak nastavlja u Lausannei

Bianchi bi mogao biti prebačen u Švicarsku

Jules Binachi bi prema pisanju medija u Francuskoj, mogao uskoro biti prebačem u Evropu, tačnije u Univerzitetsku bolnicu u Lausannei gdje se oporavljao i Michael Schumacher nakon što se probudio iz kome.

Prema posljednjim informacijama doktori su uspjeli stabilizirati stanje Julesa Bianchija, ali još uvijek nije zvanično potvrđeno kakva je situacija, odnosno do kada Bianchi ostaje u Japanu. Jules je još uvijek u komi i nalazi se u bolnici u Yokkaichiju.

" Prva 24 sata su bila kritična. Nakon toga nam je rečeno da slijeda nova 72 sata. Situacija se nije promijenila, Jules je još uvijek tamo, još uvijek je situacija teška. Svaki put kada zazvoni telefon bojimo se da je ono najgore. Jules je veliki borac i nastavlja svoju borbu " rekao je Philippe Binachi Julesov otac.

Nakon teške nesreće koju je doživio na skijanju, Michael Schumacher je dobar dio vremena proveo u
Švicarskoj, u Univerzitetskoj bolnici Vaud u Lausannei gdje se oporavljao nakon izlaska iz kome. Doktori ove bolnice su obavili veliki dio posla prije nego što je Michael otpušten u prebačen kući.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.