Bianchi nastavlja svoju borbu

Porodica se zahvaljuje na podršci

Bianchi nastavlja svoju borbu

Vozač Marusie Jules Bianchi još uvijek prolazi kroz težak period rehabilitacije. Doktori u Francuskoj su krenuli sa posebnim tretmanom oporavka nakon što je Francuz prebačen iz Japana u Nicu 25. novembra. Radi se o klinici  Le Centre Hospitalier Universitaire de Nice.

" Za nas je bilo vrlo važno da je Jules došao kući, kako bi njegov proces rehabilitacije tekao uz porodicu i prijatelje. Njegov status je nepromijenjen. Nije pri svijesti, ali može disati bez pomoći. Ono što znamo jeste da će se Jules nastaviti boriti i hvala svima koji su u posljednje vrijeme koje nije bilo nimalo lako za nas
pružili podršku. Ti ljudi nam pomažu u vrijeme kada je ova porodica pred velikim izazovom " kažu roditelji Julesa Binachija Philippe i Christine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.