BiH šalje predstavnika na Svjetsko prvenstvo u biciklizmu

Goran Đermanović vrši posljednje pripreme

BiH šalje predstavnika na Svjetsko prvenstvo u biciklizmu

D. Vejo

Bosanskohercegovački biciklista Goran Đermanović predstavljat će našu zemlju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u biciklizmu.

Isto se održava u Kataru, od 9. do 16. ovog mjeseca. Međutim, pošto BiH nema kvotu u seniorskim kategorijama već samo u onim juniorskim, Đermanović je pozvan da bude dio ove velike sportske smotre.

Iako je trka planirana da traje sedam dana, to neće biti slučaj za mladog Đermanovića. Naime, on će svoju vožnju imati samo 14., jer u to vrijeme nastupaju juniori koji će voziti kružnu stazu dužine 135,5 km.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi