Bizarna situacija za Vettela sa sretnim završetkom

Dogodoštine Nijemca u Kanadi

Bizarna situacija za Vettela sa sretnim završetkom

Njemački vozač u bolidu Ferrarija Sebastian Vettel imao je veoma nezgodnu situaciju pred sami kraj trke za Veliku nagradu Kanade.

Vettel je tu trku završio na drugom mjestu, a u jednom trenutku našao se oči u oči sa 'galebovima samoubicama', kako ih je sam nazvao, koji su se nalazili na stazi.

Vettel poručuje da mu je to bila najteža situacija u cijeloj trci.

"Ulazio sam u prvu krivinu i vidio sam dva glupa galeba samoubice. Samo su stajali tamo i bili su opušteni, a ja sam im prilazio pri velikog brzini. Moj bolid je crven i lako ga je vidjeti. Ne uklapa se u okolinu kao Hamiltonov. Nisu to bili golubovi već galebovi, vidio sam im kljun. Ne znam tačno kako se zovu, ali bili su tamo", rekao je Vettel i dodao:

"Ono što me je posebno iznerviralo je činjenica da se ti galebovi nisu ni pomakli iako sam išao velikom brzinom i vidjeli su me".



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi