Boullier optimista, vjeruje u bolji McLaren

Honda priprema novu specifikaciju

Boullier optimista, vjeruje u bolji McLaren

Teme:

Nakon svega što se dešavalo prije početka sezone niko od ekipe McLarena nije niti očekivao nešto posebno. Na VN Kine oba bolida McLarena su stigla do cilja, ali je to opet bilo daleko od bodova.

"Nismo frustrirani zbog trke u Kini. Ako uporedimo utrku u Australiji i utrku u Kini, onda možemo reći
da smo ostvarili određeni napredak. Prije svega po pitanju pouzdanosti bolida. Sada moramo izvući više iz naših motora. Idemo korak po korak u pravom smjeru. Slijedi nam utrka u  Bahreinu i tu moramo probati što više izvući snage iz motora. Do dolaska u Evropu, Barcelonu očekujemo novu specifikaciju motora" naglasio je Eric Boullier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.