Bridgestone produžio ugovor sa Rossijem

Valentino Rossi kao savjetnik u kompaniji Bridgestone

Bridgestone produžio ugovor sa Rossijem

Deveterostruki svjetski prvak, Valentino Rossi, produžio je svoj ugovor sa Bridgestoneom Evropa.

Uz postignut dogovor, Valentino i Bridgestone će zajedno raditi na promociji motorsporta u Evropi. U ovaj dogovor nisu uključeni Rossijevi sponzori niti njegov tim.

 

" Radim sa Bridgestoneom već dugi niz godina,uvijek sam bio impresioniran njihovim profesionalizmom i kvalitetom proizvoda. Nastavak saradnje mi daje mogućnost doprinošenja novim Bridgestoneovim gumama", izjavio je Rossi.

 

" Valentino Rossi je veoma dobar ambasador za našu kompaniju. Produženjem ugovora smo osigurali savjete i preporuke jednog od najboljih svih vremena. Pobrinućemo se da na tržiđte donesemo najbolje nove Battlax gume", rekao je direktor Bridgestonea Evropa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti