Buran kraj trke: Vettel je imao jako vulgarne poruke

Buran razgovor preko radio veze

Buran kraj trke: Vettel je imao jako vulgarne poruke

Njemački vozač u bolidu Ferrarija Sebastian Vettel imao je danas veoma burnu trku.

Vettel je trku na kraju završio na trećem mjestu, ali je mnogo živaca potrošio kako bi to ostvario.

Najzanimljivije je bilo pred sami kraj trke kada je Vettel pokušao da prestigne Verstappena iz Red Bulla, ali Holanđanin je presjekao jednu krivinu i tako uspio da zadrži svoju poziciju.

Ipak, on je tada trebao pustiti Vettela jer je na nedozvoljen način zadržao poziciju, ali ipak to nije htio da učini. To je mnogo ljutilo Vettela koji je imao buraz razgovor sa svojim timom preko radio veze.

"Ne, ne, ovo nije u redu. Ne želim da ostanem miran, on me blokira", "On mi mora prepustiti poziciju, kraj priče", "Da? Evo porule za Charliea 'odje*bi, iskreno'", bile su samo neke od poruka Vettela dok mu je njegov tim poručio da se smiri.

Ipak, na kraju je Direkcija trke ipak dodijelila treće mjesto Vettelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi