Burti: Jules ima jako male šanse za oporavak

Nekadašnji F1 vozač nije optimista

Burti: Jules ima jako male šanse za oporavak

Nekadašnji vozač Jaguara i Prosta, Brazilac Luciano Burti tvrdi kako imam jako malo dobrih vijesti za mladog Francuza Julesa Bianchija.

Burti je u Formuli 1 bio prisutan tek dvije godine nakon čega se prebacio u brazilsko " Stock Car" prvenstvo. On kaže kako su šanse za oporavak Bianchija vrlo male.

" Razgovarao sam ljudima koji su puno bolje upoznati sa njegovom situaciju i rekli su mi kako su šanse za oporavak vrlo male. Ako preživi, postoje vrlo malo šanse da nastavi živjeti normalno. To je tužno, jer Binachi je mladi, talentovan vozač kojeg sam često susretao u društvu Felipea Masse. Nažalost, znamo da njegove šanse nisu velike i pravo je čudo kako je onakav sudar preživio uopšte " kaže Burti koji je također kao F1 vozač imao nekoliko opasnih nezgoda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.