Chevrolet završio testiranje u Valenciji

Pred prvu trku sezone

Chevrolet završio testiranje u Valenciji

Ekipa Chevroleta završila je testiranju u španskoj Valenciji da bi otišli u Brazil gdje će se od 6. do 8. aprila održati prva trka sezone 2009.

«Odlična vijest je što smo odbavili većinu posla oko priprema za Curitibu i to bez ikakvih problema tehničke prirode», kazao je vozač Nicola Larini, a prenosi sportnet.hr.

«Vrlo je teško i nezahvalno procjenjivati stanje u odnosu na ostale ekipe prije početka sezone, a posebni kada je riječ o novim automobila, no svakako da se razvoj Cruzea kreće u najboljem mogućem smjeru», dodao je Larini koji je uz Alaina Menua bio zadužen za testiranje novog Chevroleta u Valenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti