Dan Fallows ima važeći ugovor sa McLarenom

Ne može preći u Red Bull

Dan Fallows ima važeći ugovor sa McLarenom

Istovremeno kada je Red Bull potvrdio odlazak Petera Prodromoua sa mjesta glavnog čovjeka za aerodinamiku, kao njegova zamjena potvrđen je Dan Fallows koji je radio u McLarenu.

Međutim, tu se pojavio jedan problem jer u McLarenu tvrde kako Fallows ima važeći ugovor sa njihovom ekipom. McLaren je nakon razočaravajuće sezone krenuo u kadrovske promjene pe je konce u svoje ruke pruzeo Ron Dennis, a njemu se pridružio Eric Boullier, dok je bez svog mjesta ostao Martin Whitmarsh.

" Fallows ima pravno obavezujući ugovor sa McLarenom i kompletan slučaj je predat našim advokatima " poručio je Eric Boullier

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.