Dennis podržao Villeneuvea
Ron Dennis

Ron upozorava Kanađanina

Dennis podržao Villeneuvea

M. Maksimović

Jedan od rijetkih koji je podržao nekadašnjeg svjetskog prvaka Jacquesa Villeneuvea u njegovom putu ulaska u Formulu 1, jeste Ron Dennis. Kanađanin je nedavno najavio ulazak u Formulu 1 zajedno sa talijanskom ekipom Durango, koja se donedavno nastupala u prvenstvu GP2.

''Ponosan sam na obavljeni dio posla, jer smo sve radili kako je zahtijevala FIA-a. Nismo kršili pravila, nismo sjekli zavoje i moram biti ponosan na posao koji su napravili moji partneri'' kaže Villeneuve.

Što se tiče Dennisa, on je napomenuo Villeneuvea da Formula 1, troši puno novca.

''Dobro je kad svjetski prvaci ostaju u sportu, ali potrebni su jaki finansijski resursi. Ne znam, da li će se Villeneuve vratiti kao vozač u novoj ekipi,ali je pitanje koliko će biti brz nakon određene pauze'' naglašava Dennis

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.