Devet osoba povrijeđeno u garaži Williamsa

Radi se uposlenicima Williamsa, Force Indie i Caterhama

Devet osoba povrijeđeno u garaži Williamsa

M. Maksimović

Kasno večeras saopštena je informacija o povrijeđenim osobama u današnjem požaru koji je zahvatio garažu Williamsa na stazi catalunya. Ukupno devet osoba je prebačenu u bolnicu zbog opekotina, ali i trovanja dimom.

Radi se o ljudima koje rade u ekipama Williamsa, Force Indie i Caterhama, tačnije povrijeđene su četiri osobe Williamsa, četiri člana Caterhama i jedan član Force Indie.Za sada se previše ne govori o težini povreda zaposlenika Williamsa. Što se tiče ostalih, četvorica su u bolnici završila zbog trovanja dimom (jedan Force Indie, trojica Caterhama), dok je jedna osoba (Caterham) u bolnici završila zbog povrede ruke.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.