Felipe Massa posjetio Schumachera u bolnici

Felipe Massa posjetio Schumachera u bolnici

Brazilski vozač Formule 1 Felipe Massa posjetio je danas u bolnici nekadašnjeg klupskog kolegu Michaela Schumachera koji se od decembra prošle godine nalazi u komi. 

"Uvijek sam optimista. Vidio sam ga i djelovao mi je normalno. Pričao sam mu o svemu šta sam radio u Jerezu, o svom bolidu, novom timu. Više puta sam mu rekao da se probudi, pokušao sam da mu prenesem svoju energiju. Treba da vjerujemo u njegov oporavak", rekao je Massa.

"Zaista se nadam da će se probuditi i da će ponovo uživati u životu", rekao je Massa, koji je dodao kako nema pravo da daje prognoze kada će se Schumacher probuditi iz kome. 

"On spava i optimista sam na osnovu toga što on zaista djeluje potpuno zdravo. Čak je tokom vremena koje sam proveo sa njim imao neke reakcije, pomjerao je usnama. Ipak, nisam doktor i ne mogu da predviđam", rekao je Massa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.