Fernando Alonso postao počasni član Real Madrida

Navija za Kraljeve od malih nogu

Fernando Alonso postao počasni član Real Madrida

E. Čaušević

Dvostruki šampion Formule 1 Fernando Alonso postao je počasni član Real Madrida.

U susret utrci u italijanskoj Monzi Fernando Alonso je iskoristio slobodno vrijeme da otputuje u Madrid gdje ga je njegov najdraži klub proglasio za počasnog člana. Ovaj 36-godišnji vozač Formule 1 je davno izjavio da navija za Real Madrid, ali nikada nije otkrio prave razloge.

Nedavno se spekulisalo da Alonso navija i za Barcelonu, ali ovim potezom čelnika kraljevskog kluba to je demantovao. Čak je i španski vozač odlučio u svom stilu da pojasni zašto navija za Real od malih nogu.

"Ovo je zaista poseban dan za mene jer se nalazim na stadionu kluba kojeg volim. Pitaju me stalno zašto navijam baš za Real Madrid i vrijeme je da odgovorim. Navijam za Real zato što navijam za Real. Nije to zato što imam smeđe oči ili slično. Real Madrid je moj klub od djetinjstva", rekao je Alonso.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije