Frank Williams u bolnici

Sir Frank i kćerka Claire propuštaju VN SAD

Frank Williams u bolnici

Sir Fank Williams će propustiti vikend u SAD zbog zdravstvenih problema. Frank je zadržan u bolnici zbog problema sa leđima. Prema posljednjim informacijama Frank bi u bolnici trebao provesti određeno vrijeme, a sa njim je i njegova kćerka Claire šef F1 Williams koja će također propustiti utrku u Americi, ali će doći na VN Brazila.

" Odlučili smo da je u ovom slučaju bolnica najbolje mjesto za određeni rutinski tretman i za sada Fran dobro reaguje na terapiju. Claire će biti uz svog oca ovog vikenda, ali će se pojaviti u Brazilu. Frank bi prema najavbama mogao ostati određeno vrijeme u bolnici i u tom periodu će se znati da li je potrebno duže liječenje ili terapija zbog koje mora eventualno duže ostati u bolnici " izjavio je potparol ekipe.

Frank Williams je nakon nesreće 1986. godine završio u invalidskim kolicima, a od 1977. godine ima vlastiti ekipu koja je pod njegovim vodstvom sedam vozačkih i devet konstruktorskih naslova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.