Garcia Abad: Fernando Alonso za sada ostaje u bolnici

Iako je sve u redu, niko ne želi riskirati

Garcia Abad: Fernando Alonso za sada ostaje u bolnici

Menadžer Fernanda Alonsa Luis Garcia Abad potvrdio je kako još uvijek nije poznato kada će vozač McLarena napustiti bolnicu. Još jučer su iz McLarena potvrdili kako su svi pregledi potvrdili kako  je sve u redu sa njihovim vozačem. Međutim, očito ne žele riskirati.

Okupljenim novinarima ispred bolnice u Abad je rekao:

"Nakon što je dotakao zid, Fernando je kočio i prebacivao brzine, a to ne možete uraditi ako niste pri svjesti. Za sada ne znamo kada će biti pušten kući, ali ne žurimo, ali ono što je najvažnije u ovom trenutku nisu naredni testovi u Barceloni, već oporavak do te granice da Fernando bude maksimalno spreman za nastupe u napornoj sezoni. Zato nije bitno da li će ovdje ostati jedan, dva, pet ili više dana" naglasio je Luis Garcia Abad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije