Hamilton: Čeka nas napeta bitka u preostalim utrkama

Zaključio je vozač Mercedesa

Hamilton: Čeka nas napeta bitka u preostalim utrkama

E. Ganibegović

Lewis Hamilton smatra kako njegova ekipa mora pokušati izvući maksimum iz ovog bolida. 

Bez obzira što je Hamilton stigao do pobjede u Singapuru, Mercedes se često mučio na stazama poput Marina Bay.

"Vikend u Signapuru je dosta toga pokazao, kako slabosti tako i prednosti našeg bolida", rekao je Hamilton, pa zatim dodao:

"Pobjeda na najtežoj stazi je bila odlična stvar, ali inače smo po suhom poprilično loši. Moramo pokušati izvući maksimum iz ovog bolida."

"U Maleziji bismo trebali biti sigurni. Onda imamo Japan, koja definitivno nije naša najdraža staza. U Austinu bismo isto trebali biti konkurentni, ali mislim da će Brazil biti staza na kojoj će rivali briljirati. Ferrari će naročito biti jak. Sve u svemu, čeka nas napeta bitka u preostalim utrkama", zaključio je vozač Mercedesa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi