Hamilton: Iznenađen sam brzinom Ferrarija

Nakon prvih slobodnih treninga u Sepangu

Hamilton: Iznenađen sam brzinom Ferrarija

U ekipi Mercedesa nisu previše pričali o problemima koje je imao Lewis Hamilton, jer je Britanac ipak na kraju bio najbrži, dok je prvi trening pripao Nici Rosbergu.

"Hvala ljudima u ekipi, postavke bolida nismo mijenjali, vozio sam bolid kakav sam imao tako da još nisam gdje bih trebao biti. Najvažnije je bilo da odvezem koliko je to moguće više krugova. Moram priznati da Ferrari izgleda jako dobro i bit će zanimljivo vidjeti kako će stvari razvijati tokom vikenda. Vremena Ferrarija sa slobodnih treninga su iznenađujuće dobra" istakao je Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije