Hamilton: Moramo biti spremni za borbu sa Ferrarijem

Iako je bio najbrži na slobodnim treninzima

Hamilton: Moramo biti spremni za borbu sa Ferrarijem

Lewis Hamilton je imao najbolja vremena na slobodnim treninzima za VN Kine koja se vozi u nedelju. Svjetski prvak je na prvom treningu imao vrijeme 1:39.033, dok je na drugom bio još brži 1:37.219.

Ipak, Lewis naglašava kako on i njegova ekipa moraju biti spremni za borbu sa boljim Ferrarijem.

"Mislim da moramo biti spremni na borbu sa Ferrarijem. To smo istakli još ranije. Gledajući današnje slobodne treninge situacija je bila bolja nego u Maleziji. Nisam gledao koliko sam tačno krugova odvozio na kojoj komponenti. Stvari su izgledale bolje na mekšoj komponenti guma. Moramo analizirati situaciju i vidjeti gdje smo u usporedbi s drugima" rekao je nakon drugog treninga Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.