Hamilton nakon titule: U mom srcu nema odustajanja

Novi šampion Formule 1

Hamilton nakon titule: U mom srcu nema odustajanja

M. Šljivak

Lewis Hamilton došao je večeras u Meksiku do četvrte titule prvaka svijeta.

Britanac je utrku završio na devetom mjestu, ali mu je to na kraju bilo dovoljno da dvije trke prije kraja osigura naslov ispred Sebastiana Vettella.

Naravno, Hamilton je nakon meča bio oduševljen

"Viva Meksiko. Hvala svima koji došli, nadam se da su uživali. Meksička publika je definitivno najbolja na svijetu. Stvorli ste fantastičnu atamosferu", rekao je Hamilton, te je dodao:

"Imao sam dobar start, ali ne znam šta deseilo na trećoj krivini. Nisam želio ovakvu trku sa 40 sekundi zaustatka na samom otvaranju. Međutim, nikada ne odustajem. To je za mene jako bitno i bitna stavka u mom srcu", poručio je novi šampion svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi