Hamilton: Nije se bilo lako probiti do postolja

Britanac prezadovoljan trećim mjestom

Hamilton: Nije se bilo lako probiti do postolja

Lewis Hamilton danas nije pobjedio, ali nakon svega što se dogodilo Britancu jučer, današnje treće mjesto skoro da ima težinu pobjede. Hamilton je startao kao 20-ti, na kraju se spustio do postolja. 

" Nije bilo lako probijati se prema vrhu, bilo je puno gužve na stazi. U jednom trenutku sam imao kontakt sa Jensonom Buttonom, jer sam mislio da imam mogučnost proći ga. Očito sam loše procijenio situaciju. Pokušao sam sve kako bi došao do drugog mjesta, ali to je bilo nemoguće pored sjajnog Bottasa. Bottas je  bio prebrz na pravcu. Na kraju moram biti zadovoljan trećim mjestom. Hvala svima na podršci, ja sam vozio najbolje što sam mogao " pojasnio je na kraju utrke Lewis Hamilton. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.