Hamilton: Uživam u borbi sa Vettelom
EPA

Vozač Mercedesa

Hamilton: Uživam u borbi sa Vettelom

E. Ganibegović

Vozač Mercedesa Lewis Hamilton kaže da uživa više nego ikad vozeći Formulu 1 i da mu je veoma važno što ima dostojnog rivala u Sebastijanu Vettelu.

"Kada ste u F1, onda ste na vrhu svijeta, poslije toga, teško da ćete naći nešto što će vas isto tako ispunjavati, zato se trudim da uživam više nego ikad. U jednom trenutku , razmišljao sam o odlasku u penziju, ali sada ne razmišljam o tome uopšte, uživam u borbi sa Vettelom", rekao je Hamilton, a zatim dodao sljedeće:

"Već pet, šest godina, pokušavam da odvojim vrijeme za stvari koje volim van staze. Mislim da je i to jedan od razloga zato što uživam više nego ikad. Tek kada ste ispunjeni van staze, na njoj možete da pokzažete sve što znate", zaključio je vozač F1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi