Hayden produžava ugovor

Ducati Corse

Hayden produžava ugovor

T. Hebib

Ducati Corse je  objavio da će produžiti ugovor sa Nicky Haydenom za godinu dana, te ćemo Amerikanca gledati zajedno sa Casey Stonerom i 2010. godine.

"Ovo je bila odlična sedmica." rekao je Hayden. "Nakon dobrog rezultata u Indianapolisu, produženje ugovora sa Ducatijem je upravo ono što sam htio i vrlo sam sretan što je do toga došlo. Uvijek sam se nadao i vjerovao da možemo postići dobre rezultate, a to smo i pokazali konstantnim napredkom od početka sezone. Želim da zahvalim svima koji su nam pomogli u tome, posebno ljudima u Ducatiju kao i našim sponzorima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.