Hembery: Godina izazova je pred nama

U Pirelliju prikupljaju informacije

Hembery: Godina izazova je pred nama

Teme:

Šef Pirellija Paul Hembery tvrdi kako će za njegovu kompaniju naredna sezona biti vrlo neugodna. Prošla je Pirelli imao jednu vrstu konzervativnijeg pristupa zbog novonastale situacije prouzrokovane novim pravilima.

" Trebamo pričekati utrku u Australiji pa ćemo vidjeti. U prošloj sezoni smo naučili puno toga, vidjet ćemo kako će stvari izgledati nakon prve utrke. Mi smo u Pirelliju stigli do određenih informacija po pitanju onoga šta bi smo mogli očekivati naredne sezone i mogu vam reći da su one veoma interesantne. Ono što mi očekujemo jeste porast tempa i ako ćemo porediti sa ovom koja je iza nas gdje su se popravljala vremena krugova, onda bi u narednoj neki rekordni mogli biti porušeni " kaže Hembery

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije