Hoće li Sebastien napraviti preokret?

Dvije pozicije zaostatka za Loeba

Hoće li Sebastien napraviti preokret?

Teme:

Vozač Citroena je u zaostatku od dvije pozicije nakon prve dionice Wales Rallya.

Osmorostruki pobjednik je startao sa četvrte pozicije, ali je uspio nadoknaditi dva mjesta bez obzira što je vozio 0.4 sekunde sporije od Pettera Solberga.

Norvežanin je tako uspio povećati sveukupno vodstvo na 2.3 sekudnde. Jari-Matti Latvala u drugoj Fiesti bio je sporiji od Solberga za 4.4 sekunde, nakon zastrašujuća tri kilometra staze kada je u jednom dijelu otišao široko sa staze.

Završio je prvu dionicu sa komadom drveta koje je visilo između felge i gume. Bio je peti najbrži na startu, ali na kraju je uspio završiti četvrti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.