Kaltenborn: Vjerujemo u bolje godine

Loša godina za Suber se bliži kraju

Kaltenborn: Vjerujemo u bolje godine

Vozačka postava Saubera ove sezone još nije osvojila niti jedan bod. Za razliku recimo od prošle kada su Hülkenberg i Gutiérrez sakupili pristojnih 57 bodova.

Po tome ekipa Saubera je drugi najgori tim u Formuli 1.

" Promjene pravila imale su veliki uticaj na sve nas, ali smo znali vratiti se na prave staze. Sjetite se samo problema sa difuzorima. Prva sezona je bila loša, sljedeća puno bolja, čak smo imali vozače na podijumu. Trenutačno smo okrenuti novom projektu i vjerujemo da već naredne godine možemo očekivati prave rezultate. Nismo zaboravili raditi dobar bolid, znamo gdje smo pogriješili. Trenutalčno je takva situacija, naš motor je slab " pojasnila je šefica Monisha Kaltenborn.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.