Kehm: Schumacher napreduje u granicama svoje situacije

Michael napreduje ali...

Kehm: Schumacher napreduje u granicama svoje situacije

Menadžerica Michaela Schumachera rekla je kako još uvijek nije sigurno kada će se legenda Formule 1 oporaviti nakon skijaške nesreće koja se dogodila prije gotovo godinu dana.

Sabine Kehm je izjavila  kako je 'nemoguće' reći koliko će vremena biti potrebno za potpuni Schumacherov oporavak, te naglasila kako je Schumi suočen s 'teškom i dugom' rehabilitacijom.
 
Schumacher je pretrpio teške povrede glave nakon pada sa skija u francuskim Alpama 29. decembra prošle godine. Bio je u komi punih šest mjeseci. U junu je prebačen u svoj dom u Glandu u Švicarskoj. "Michael napreduje u granicama svoje situacije, ali to će zasigurno biti težak i dug proces", rekla je Kehm.
 
Otkrila je kako je Schumacherova obitelj zahvalna na svim porukama potpore koje dobivaju. "Vjerujem da im pozitivna energija koju dobivaju puno pomaže. Cijenimo izraze podrške iz cijeloga svijeta", rekla je Kehm.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.