Kobayashi ostaje za sada vozač Caterhama

Japanac je sprema za Singapur

Kobayashi ostaje za sada vozač Caterhama

Kamui Kobayashi ostaje vozač Caterhama za sada, ali još uvijek ova ekipa nije potvrdila vozačku postavu za narednu godinu.

Andre Lotterer se u Belgiji pojavio kao zamjena za japanskog vozača, ali samo zakratko. Kobayashi je već vozio u Monzi. Ono što Kamuia brine jeste činjenica da Caterham još uvijek nije potvrdio vozačku postavu za narednu sezonu.

" Spreman sam za novi izazov u Singapuru. U Monzi sa završio  ispred svojih glavnih rivala, pa jedva čekam novi izazov. Isto tako želim vidjeti kako će ponašati novi dijelovi koje je ekipa priprema za bolid. Pred nama je ulična utrka i sve je moguće. Ja sam spreman dati sve od sebe " kaže Kobayashi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.