Kubica odbio mogućnost da se vrati u Formulu 1

Kubica odbio mogućnost da se vrati u Formulu 1

E. Škorić

Poljski vozač Robert Kubica tvrdi da nema mogućnosti da se ponovo vrati u Formulu 1...

"Bio bih u stanju voziti bolid Formule 1 na jednoj ili dvije staze na testiranjima. Ali nema smisla testirati na jeda dan ako se ne mogu utrkivati", rekao je Kubica za BBC.

"On ima pravo izraziti svoje mišljenje. Jasno je za vidjeti da imam ograničenja. Ali mislim da samo jedna osoba može procijeniti što mogu napraviti za volanom, a to sam ja sam", dodao je Poljak.

"Rekao bih da je nemoguće da se vratim u Formulu 1. Nikad ne bih iskoristio priliku ako se ne osjećam 100 posto spreman. Koncentrisan sam na reli, a ako se jednog stvari poprave onda ćemo vidjeti".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.