Legendarni vozač Formule 1 oženio striptizetu

Finac se oženio

Legendarni vozač Formule 1 oženio striptizetu

Legendarni vozač Formule 1 Mika Hakkinen stao je na ludi kamen po drugi put u životu. 

Realno gledajući, to i ne bila bila neka vijesti da ovaj proslavljeni vozač nije oženio Marketu Kromotovu koja je u prošlosti radila kao striptizeta. 

Finac, koji je dospio na naslovnice brojnih svjetskih medija, prethodno je bio deset godina u braku sa Erjom Hakkinen i s njom ima dvoje djece. Sin Hugo Ronan je rođen 2000. godine, dok je kćerka  Aina Julia mlađa pet godina. 

Podsjećamo, Hakkinen je osvojio titulu šampiona 1998. i 1999. godine. Svoju Formula 1 karijeru završio je 2001. godine, poslije završenih 165. trka. Uspio je da osvoji dvadeset pobjeda u šampionatu Formule 1. 

Kako izgleda njegova nova supruga pogledajte u galeriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi