Lorenzo: Rezultati na treningu su odličan uvod

Španac optimista pred sutrašnju trku

Lorenzo: Rezultati na treningu su odličan uvod

Španski vozač na Yamahi Jorge Lorenzo zadovoljan je dosadašnjim poslom kojeg je obavio u Jerezu.

On je na jučerašnja dva treninga za Veliku nagradu Španije odnio dva prva mjesta te poručuje da je to odličan uvod za nastavak ovog uzbudljivog vikenda.

"Osjećam se veoma dobro. Prvi dam smo imali određenih poteškoća, ali to smo uspojeli da riješimo. Sada je sve u redu i samo nam ostaje da se fokusiramo na detalje. Prvo mjesto na jutarnjem i prvo mjesto na popodnevnom treningu su sigurno veoma dobar uvod za kvalifikacije i trku", rekao je Lorenzo.

Podsjetimo da se on trenutno nalazi na 2. mjestu ukupnog poretka vozača sa 21 bodom manje od sunarodnjaka na Hondi Marca Marqueza, dok je iza njih dvojice Valentino Rossi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti