Lorenzo: U novu sezonu idemo da se borimo i uživamo

Aktuelni prvak MotoGP-a pred novu sezonu

Lorenzo: U novu sezonu idemo da se borimo i uživamo

E. Čaušević

Aktueni prvak u MotoGp-u Jorge Lorenzo izjavio je da njegova ekipa treba ostati na zemlji, iako je svjestan da je ponovo jedan od glavnih favorita za osvajanje titule prvaka u MotoGP-u.

Ovog vikenda u Kataru se vozi prva utrka nove sezone MotoGP-a, a aktuelni prvak Jorge Lorenzo izjavio je da vjeruje u svoju ekipi, te da zna da je jedan od glavnih favorita u novoj sezoni.

"Osjećam se jako dobro i imam puno samopouzdanja pred prvu utrku. Imali smo dosta testiranja i vidio sam da imamo snagu kao i prošle sezone. Ipak, trebamo svi ostati na zemlji i ići korak po korak", rekao je Lorenzo.

On je dodao da se nada da će sezonu otvoriti na najbolji mogući način, a to je pobjeda.

"Idemo u novu sezonu da se borimo i uživamo", dodao je Lorenzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti