Lowe: Možemo biti puno efikasniji nego što smo trenutno

Izjava tehničkog direktora Williamsa

Lowe: Možemo biti puno efikasniji nego što smo trenutno

E. Ganibegović

Tehnički direktor Williamsa Paddy Lowe je potvrdio da će bolid za 2018. godinu pretrpiti zanačajne pormjene.

Williams je sezonu 2014. i 2015. zaključio na trećem mjestu u poretku instruktora, dok su 2016. završili na petoj poziciji, a ove godine drže također petu poziciju šest utrka do kraja sezone. 

"Napravit ćemo velike promjene. Postoji mnogo stvari koje želimo da radimo drukčije", rekao je Paddy, pa zatim dodao:

"Imamo sjajne inžinjere od kojih su neki došli iz drugih timova, tako da postoji veliki broj dobrih ideja. Naš tim čine ljudi koji znaju šta je potrebno za dobre rezultate. Izvući ćemo najbolje iz toga i pokušat ćemo sklopiti štp bolji bolid."

"Moramo biti bolji u svim područjima. To je priroda takmičenja. Radi se o nadmetanju s drugim timovima. Mislim da možemo biti puno efikasniji nego što smo trenutno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi