Mallya zadovoljan ostvarenim

Perez i Hülkenberg ispunili očekivanja

Mallya zadovoljan ostvarenim

Force India je svakako ekipa koja je ugodno iznenadila u dosadašnjem dijelu sezonu. Osvojeno je 98 bodova, Nico Hülkenberg većinu (69), Sergio Perez 29, Hülkenberg je odustao samo jednom, Perez dva puta, ali je Meksikanac uspio jednom doći i do postolja.

Razumljivo, Vijay Mallya je prezadovoljan ostvarenim, čak vjeruje da bi njegova ekipa mogla napraviti i bolje rezultate.

"Zadovoljan sam obojicom vozača, ne vidim neki razlog da bi smo nešto mijenjali. I dalje nastavljamo po planu, idemo davati sve od sebe. Razlika između Williamsa, McLarena, nas, Ferrarija je mala i može biti zatvorena u jednoj utrci. Ja vjerujem da možemo ostati tu gdje jesmo, možda čak i da se pomjerimo naprijed. Realno je da budemo optimisti", poručio je Mallya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.