Marquez: Dovizioso je na drugom treningu bio veoma brz
EPA

Španac pohvalio Italijana

Marquez: Dovizioso je na drugom treningu bio veoma brz

E. Ganibegović

Andrea Dovizioso je bio odličan na prva dva treninga u Sepangu, gdje je u oba slučaja završio kao prvoplasirani.

Italijan je nakon treninga bio vidno sretan i zadovoljan svojim nastupom.

"Zaista sam sretan jer smo potvrdili brzinu na oba treninga. Sretno smo zbog jutros. To nije bila normalna vožnja po suhom, a vrijeme nije bilo loše, iako nisi bili tako dobri. Na mokrom smo željeli potvrditi dobre stvari iz prethodne godine i bilo je čak i bolje. Motor je radio dobro i sve je prošlo odlično", rekao je Dovizioso.

Nakon treninga govorio je Marc Marquez koji je riječima hvale govorio o Doviziosu.

"Posebno je teško shvatiti kakvi smo na suhom. Na mokrom smo poprilično dobri. Dovi je bio veoma brz na drugom treningu, ali i ja sam radi vozio dobro."

"Ne osjećam se tako loše. Nije bio najbolji dan za nas, međutim nije bilo ni loše. Poboljšali smo se i trenutno se osjećam dobro, pa će tamo tako pokušati zadržati isti nivo", zaključio je Marquez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi