Marquez ostaje još dvije godine dio Hondinog tima
Foto: EPA

Produžio ugovor

Marquez ostaje još dvije godine dio Hondinog tima

E. Škorić

Najbolji motociklist današnjice Marc Marquez produžio je ugovor s Hondom do 2016. godine...

Iz japanskog MotoGP tima objavili su kako je službeno postignut dogovor o produženju saradnje sa sjajnim španskim vozačem.

"Sa zadovoljstvom mogu reći da sam produžio ugovor s Hondom. Uvijek sam sanjao da budem dio Hondinog tima i zbog toga sam jako zahvalan", rekao je Marquez, koji je prošle sezone kao debitant osvojio naslov svjetskog prvaka, a u aktuelnoj sezoni ima četiri pobjede. 

"Prošle sezone sve se dogodilo tako brzo i nisam mogao ni sanjati da ću ostvariti sve što jesam. Postao sam svjetski prvak u prvoj  godini i za mene je velika čast da ostajem dio Hondine porodice još bar dvije godine", istakao je Marquez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.