Massa:  Ovo što mi se događa je frustrirajuće

Nakon lošeg izdanja u Kini

Massa: Ovo što mi se događa je frustrirajuće

Na VN Australije je odustao, nakon čega je uvezao dva sedma mjesta, pa onda opet jedno razočaravajuće 15. u Kini. Na stazi nije izgledao loše, bio je prilično brz, ali nije imao sreće. Sudar u u Melbourneu, pa greška mehaničara u boksu na posljednjoj utrci.

" U Šangaju sam prošao noćnu moru. Dobro sam startao, ali je sve bilo gotovo nakon prvog ulaska u boks. Nažalost, vratio sam se kao posljednji na stazu. Ne znam je bio problem u bolidu ili greška mehaničara. Svakako da sam frustriran posljednjim dešavanjima. U Melbourneu je bio sudar, u Bahreinu sam izgubio mnogo bodova zbog sigurnosnog automobila i sad se dogodio novi problem nakon što sam dobro startao. Mislim da smo imali brzinu i da smo bili brži od Force Indie koja trenutačno drži treće mjesto u poretku konstruktora. Moramo konstantnije osvajati bodove u prvenstvu. Potencijal postoji i siguran sam da će stvari doći na svoje mjesto u nastavku sezone " kaže Massa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.