Massa: Red Bull ima problema, ali ih ne otpisujte

Iskusni Brazilac upozorava

Massa: Red Bull ima problema, ali ih ne otpisujte

Vozač Williamsa, Felipe Massa je mišljenja kako bez obzira na rezultate u predhodnom periodu i probleme koje ima, ekipu Red Bulla ne treba otpisivati. Rekli smo, da se razmišljanja Felipea Masse preklapaju sa razmišljanjima Tota Wolffa i Mercedesa.

" Red Bulla ima problema sa kojima se bori, ali oni su jučer imali treće vrijeme što nije tako loše. Bez obzira na sve probleme, REd Bull i Lotus ne možemo ostaviti po strani, jer kada oni riješe svoje probleme sigurno će imati dobar bolid. Oni znaju kako napraviti pobjednički bolid. Neko bi možda Red Bull ugurao u društvo Caterhama, ali to možete zaboraviti. Oni imaju probleme, ali kada ih riješe, oni će opet biti u vrhu " kađe Felipe Massa

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.