Massa: Vratili smo ljudima u Williamsu osmjeh na lice

Nakon završenih testiranja u Jerezu

Massa: Vratili smo ljudima u Williamsu osmjeh na lice

Felipe Massa je ostavio više nego dobar utisak vozeći za svoju novu ekipu u Jerezu. Posljednjeg dana testiranja, Massa je imao najbolje vrijeme, odradio je 86 krugova. Očito da Williams sa Mercedesovim motorom dosta dobro funkcioniše barem za sada, jer ipak ovo su bila prva testiranja.

Ono što je možda najvažnije u ovom trenutku, dobar rezultat Felipea Masse, vratio je osmjeh na lice ne samo Brazilcu, već i ostatku ekipu.

" Ne smijemo zaboraviti da su ovo ipak bila samo prva testiranja, čeka nas još posla do prve utrke, tako da je prerano daviti neke ocjene. U obzir treba uzeti i činjenicu da su se pravila itekako promijenila, sve se može promijeniti u nekoliko dana. Ono što je za nas najvažnije nakon prošle sezone, jeste da smo vratili tu neku pozitivnu atmosferu, vratili smo osmjeh ne samo meni na lice, ne samo meni već i mehaničarima, inženjerima. To je važno za posao koji nas čeka u nastavku" istakao je Massa po povratku iz Jereza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.