Massa završio u bolnici nakon sudara u posljednjem krugu

Ništa ozbiljno

Massa završio u bolnici nakon sudara u posljednjem krugu

Brazilac vozač Formule 1 Felipe Massa imao udes u posljednjem krugu VN Kanade, kada je udario u Sergija Pereza u bolidu Force Indije, a samo srećom izbjegao je direktan sudar sa aktuelnim šampionom Sebastianom Vettelom.

Massa je do tog trenutka imao odličnu trku i bio je u konkurenciji za poziciju na pobjedničkom podijumu, pošto je u posljednjih nekoliko krugova vodio veliku borbu sa Perezom i Vettelom. 

Prema prvim informacijama iz Montreala, Massa je dobro, ali je iz predostrožnosti prebačen u bolnicu, odakle je i postavio slike na svoje profile na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.