McLaren i Mercedes zajedno u nastavku sezone

Saradnja dva brenda

McLaren i Mercedes zajedno u nastavku sezone

Teme:

Nakon tri utrke u prvenstvu, ekipa McLarena je potpisala ugovor sa novim sponzorom, kompanijom Gillette. 

Ova dva brenda su se spojila 2013. godine, ali će sada ojačati svoju saradnju preko novih zajedničkih reklamnih kampanja.

"Sretan sam što mogu potvrditi novo partnerstvo između McLarena i Gillettea. Gillette je sinonim za veoma precizno inžinjerstvo sa uvek novim inovacijama. To su osobine koje u McLarenu također gajimo, jer pokušavamo najbolje performanse sa novim tehnologijama " rekao je Eric Boullier.

"Nismo mogli izabati boljeg partnera za saradnju od McLarena jer i oni teže ka savršenstvu". naglasio je  potpredsjednik Shave Carea u Evropi, Africi, Srednjem Istoku, Hossam Ashour.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.