McLaren potpisao ugovor sa CNN-om

Telefonica neće u Formulu 1

McLaren potpisao ugovor sa CNN-om

Teme:

Ekipa McLarena je još uvijek u potrazi za generalnim sponzorom. Dolaskom Fernanda Alonsa počelo se špekulisati o tome kako bi eventualno upražnjeno mjesto Vodafonea mogla popuniti španska Telefonica.

Međutim, iz ove kompanije su vrlo brzo demantovali špkulacije, jer Telefonica ne želi sponzorirati F1 ekipe. Ipak, u McLarenu su uspjeli pronaći jednog novog (ne glavnog) sponzora. McLaren je potvrdio potpisivanje višegodišnjeg partnerskog i sponzorskog ugovora sa CNN-om čiji će se logotip naći na bolidima. Osim samog reklamiranja na bolidima, CNN će koristiti McLarenovu infrastrukturu u Wokingu za snimanje nekoliko svojih emisija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.