Miller nakon pobjede u Assenu: Osjećam se nevjerovatno
FOTO: EPA

Prva pobjeda u karijeri

Miller nakon pobjede u Assenu: Osjećam se nevjerovatno

A. Beganović

U osmoj trci sezone Moto GP šampionata koja je vožena u Assenu slavio je vozač Estrella Galicia Marc VDS tima Jack Miller.

U nepovoljnim vremenskim uslovima najbolje se snašao Miller koji je u Holandiji stigao do svoje prve pobjede u Moto GP šampionatu.

Nakon trke Miller nije krio svoje oduševljenje.

"Osjećam se nevjerovatno, rekao bih mnogo toga, ali sam bez riječi. Teško je opisati kako se osjećam nakon prve pobjede u Moto GP šampionatu. Staza je bila veoma klizava, ali osjećao sam se ugodno. Bio sam fokusiran, odlučio sam ne ulaziti u bilo kakav rizik i to mi se na kraju isplatilo", izjavio je Miller i dodao:

"Zajedno sa svojom porodicom sam se mnogo odricao da bi napravio ovo što sam napravio u Holandiji. Osjećam se nevjerovatno i zahvalan sam svom timu koji nikada nije prestao vjerovati u mene", dodao je Miller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije