Montoya ne želi nazad u Formulu 1

Montoya ne želi nazad u Formulu 1

Nekadašnji vozač Formule 1, Kolumbijac Juan Pablo Montoya, danas vozač u NASCAR-u, demantovao je navode prema kojima se treba vratiti u najbrži cirkus na svijetu.

"Nemojte vjerovati sve što se piše. Nemam se namjeru vraćati u Formulu 1 vjerovatno nikada do kraja karijere. S obzirom da mogu raditi stvari koje volim onda je moj izbor NASCAR, gdje zaista uživam. Nemam nikakve potrebe za promjenama", rekao je Montoya.

Montoya je u Formuli 1 debitovao 2001. godine u bolidu Williamsa, a u Formuli 1 je odvezao 94 utrke, u kojima se 30 puta penjao na pobjedničko postolje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.