"Možda sam pomalo sebičan, ali pobjeda će doći"

Izjava Jorge Lorenza

"Možda sam pomalo sebičan, ali pobjeda će doći"

E. Ganibegović

Vozač Ducatija Jorge Lorenzo je u Aragonu napravio dobar rezultat, pa tako i on sam smatra da je imao najbolji nastup ove sezone. 

Lorenzo vjeruje kako će uskoro timu donijeti svoju prvu pobjedu.

"Mnogo mi je drag ovaj podijum, vjerovatno iz razloga što sam bio mnogo bliži pobjedi. Doći će i ta pobjeda, ali najvažnije je da napredujemo iz utrke u utrku. Moguće da sam pomalo sebičan, ali kao što rekoh ubijeđen sam da će doći pobjeda", rekao je Lorenzo, pa zatim dodao:

"Izabrao sam pogrešnu zadnju gumu, ali bez obzira drago mi je što napredujemo. Skoro cijelu utrku sam bio u vrhu i to je ono što bi trebalo da ponesem sa ove utrke", dodao je Lorenzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije